Hostel

Hostel

Hostel M se nahaja na desnem bregu reke Drave v mirnem in urejenem okolju, polnim zelenja z urejenim parkiriščem, igriščem za odbojko in košarko.

Nudimo vam prenočišče v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah s kopalnico in družinskih apartmajih za dvama dvoposteljnima sobama in kopalnico. Vse sobe so opremljene z CATV priključkom, internetom ter wireless internetno povezavo. Cenik >>

Za vašo prehrano smo poskrbeli z Restavracijo, ki se nahaja v sosednji stavbi in vam med delavniki (7.00 - 20.00) po izredno nizkih cenah nudi zajtrk, kosilo in a la carte večerjo.

Center Maribora in Lent, kjer se vsako poletje odvija festival LENT in mnoge druge prireditve ob dobri glasbi v lokalih je oddaljen le 2 km. V neposredni bližini je voljo šprtno rekreativni center Fontana, kjer vam nudijo raznovrstne zdravstvene terapije, kopanje v termalni vodi, rekreativnih bazenih in whirpoolih, sončenje v solarijih, sprostitvene masaže ter obisk fitnesa. 

V zimski sezoni ne smete pozabiti obiskati Pohorja s smučarskim centrom Pohorje in Areh s čudovitimi smučarskimi tereni. V ostalih letnih časih pa si lahko privoščite sprehode v naravi, kolesarjenje, pohodništvo ali obisk adrenalinskega parka, ki je oddaljen le 2 km. 

Če ste željni zabave, vam je v bližini na voljo študentski kampus s študentskim klubom ŠTUK, ki v večernih urah nudi obilo zabave.  Sprejmemo tudi skupine z avtobusi.

Avtobusne povezave s centrom so na voljo vsakih 15 minut (avtobus št 4 in 3).